1 Ağustos 2011 Pazartesi

Ferhangi Bir İmza, Ferhangi Bir Anı


“Kitap imzalamak” ya da “İmzalı Kitap” meselesi uzun bir mevzuu.

Girmeyeceğim.

Ama kim ne derse desin (Çetin naber?), sevdiğim bir sanatçı olan Ferhan Şensoy ile aramızdaki bu “imza” meselesi tam da “tesadüfün iğne deliği” bir durum.

Bu durumun notunu düşmek istedim.

Düşünün; tam yirmi sene sonra (iki gün fark var, bir şey olmaz) “gene” Antalya’da buluşuyor Ferhan Şensoy ve kitabı!

Bense o zamanlar daha doğmamış olsam da, bu kader oyununa alet oluyorum işte!

NOT: Fotoğraf, üzerine tıklayınca büyüyor. Rahatça da okunuyor yazılanlar. Rahat olun.

4 yorum:

  1. bu kitabı imzalattığım gün, bununla birlikte epey bir kitabını daha imzalatmıştım. ilk önce normal normal yazdı. sonrasında el yazısına döndü. "vay be, kaç zamandır el yazımı unutup gitmiştim!" dedi. hatta bir kitabı şöyle imzaladı: antalya'da el yazıma hoşgeldim!

    YanıtlaSil
  2. çok garip ama çok da güzel olmuş.:) bu durum insana epeey yetebilir bir şey yanlış düşünmüyorsam. benim de selçuk baran'ın, amcasına kendi el yazısı ve imzasıyla hediye ettiği kitabını buluşum vardı, sizinkine çok uzak bile kalıyor aslında ama onun sayesinde selim ileri'ye ulaşma maceralarım olmuştu. ulaşmıştım hatta hiç ummuyordum. bir aspiratör sesi yüzünden sekteye uğrasa da. :) bir de arkadaki hasan ali toptaş kitapları dikkatimi çekti, o da ne mutlu ki tek imzalı kitabımın yazarı. ama tek kelime edememiştim yanında. neyse kalanına kendi blogumda devam etsem iyi olacak.:)

    YanıtlaSil
  3. "imzalı kitap" meselesini çok önemserdim, bir çok yazardan bol bol imzalı kitabım var. ama burada gerçekten de güzel bir anı var.

    (hasan ali toptaş kitaplarını görmene de şaşırdım, gözlerin epey sağlıklı demek!)

    YanıtlaSil